A Scalpella

A Scalpella

Blandet kor for medisin-, odontologi- og ernæringsstudenter.

Vil du synge med både gutter og jenter? Da er vi koret for deg! Du er velkommen både som ernæring-, odontologi- og medisinstudent. Det er ikke nødvendig med mye sangerfaring, verken i kor eller på annet vis, men du bør helst være engasjert, interessert og villig til å lære.

Vi øver hver mandag fra kl. 18.00–20.30 i Georg Sverdrups hus på Blindern. Åpen øvelse arrangeres i begynnelsen av hvert semester.

Hvis det er noe du lurer på, kan du kontakte korets PR- og rekrutteringsansvarlig Emilie Nesje på e-post: pr@ascalpella.no.

Vi vil veldig gjerne synge for dere! Ta kontakt med korets oppdragsansvarlige Nora Kobro for å booke oss: oppdrag@ascalpella.no.