Skapordningen

Skapordningen

Det er Medisinsk fagutvalg (MFU) som har ansvaret for skapordningen.
Slik fungerer det:


1. Kjøp skaplapp hos Akademika for 25 kr. De selger kun lappene, og har ellers IKKE noe med skapene å gjøre. Vent med å skrive på lappen til du har kommet ut av butikken.


2. Skapene finner du i 1. og 2. etasje utenfor lesesalene, samt utenfor Akademika i 2. etasje.


3. Skapet er kun ledig hvis BÅDE skaplapp for semesteret, lås og innhold mangler. Et skap som har minst én av delene er ikke ledig!


4. Én gang semesteret arrangerer MFU "skapklipping" (ca. én måned etter semesterstart). Da går de rundt og klipper skap som mangler gyldig skaplapp. Etter klippingen blir det flere ledige skap.


Alle spørsmål ang. dette rettes til: ledermfu@gmail.com eller sekretarmfu@gmail.com, og ikke til Akademika.


Før bokskapklippingen må alle som ønsker å beholde skapet sitt kjøpe ny skaplapp og skrive navn, kull og e-post på lappen. Ønsker du ikke å beholde skapet ditt til neste semester må lås og innhold fjernes før skapklipping finner sted. Dersom dette ikke blir gjort, blir skapet klippet og innhold må hentes på MFU-kontoret mot et gebyr på 100 kr.


TIPS: Hvis du ikke ønsker å miste skapet ditt over ferien, anbefaler vi at du lar enten innholdet eller låsen være igjen! Sist, men ikke minst: følg MFU på Facebook og sjekk studentmailen din for oppdatert informasjon om når skapklipping finner sted!